Прес-центр12 жовтня 2020, 11:10

Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

12 жовтня 2020 року під головуванням голови Троїцької райдержадміністрації Олега Сліпця було проведено засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій «Про заходи із протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території Троїцького району».

Згідно рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у 12 районах та 3 містах Луганській області встановлено «помаранчевий» рівень небезпеки, а саме: у містах Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк та у Біловодському, Білокуракинському, Кремінському, Марківському, Міловському, Новоайдарському, Новопсковському, Попаснянському, Сватівському, Станично-Луганському, Старобільському, Троїцькому районах. Новий розподіл набув чинності з 00:00 години 12 жовтня 2020 року.

Станом на 12.10.2020 на території Троїцького району лабораторно підтверджено 19 (дев’ятнадцять) випадків захворювання на коронавірусну інфекцію у вірусологічній лабораторії ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України».

У зв’язку з погіршення епідеміологічної ситуації та значним зростанням захворювань на коронавірусну інфекцію закликаємо населення району не нехтувати заходами безпеки та дотримуватись всіх встановлених карантинних норм.