Прес-центр12 квітня 2018, 16:04

Засідання оргкомітету з відзначення у районі Дня пам'яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

12 квітня 2018 року під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олега Сліпця відбулося засідання оргкомітету з підготовки та відзначення у Троїцькому районі Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Учасники засідання обговорили стан підготовки до проведення заходів, які заплановані на 8-9 травня в Троїцькому районі. «Метою проведення цьогорічних заходів є вшанування пам’яті кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв війни, що стала найбільш кривавою в історії людства, нагадати суспільству про внесок України у перемогу над нацизмом, ті втрати та жертви, яких зазнав український народ у роки Другої світової війни», - зазначив під час засідання Олег Сліпець.

Членами організаційного комітету було напрацьовано певні заходи, які проводитимуться у районі протягом квітня - травня: тематичні виставки та уроки пам’яті, засідання круглих столів, зустрічі та відвідування ветеранів війни та дітей війни, покладання квітів та вінків до Меморіалів Слави і меморіальних комплексів героїв, могил загиблих воїнів в населених пунктах району, мітинги-реквієми.

Традиційно до свята за ініціативою навчального закладу об’єднання громадян "Троїцький районний спортивно-технічний клуб товариства сприяння оборони України» та ветеранської організації організації ветеранів України буде проведено автопробіг, присвячений відзначенню у 2018 році Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Обговорено питання охорони громадського порядку та забезпечення чергування медичної служби.

Підводячи підсумки засідання, Олег Володимирович наголосив, що від злагодженої роботи оргкомітету залежить якість проведення заходів