Прес-центр26 липня 2019, 09:07

Засідання громадської ради при райдержадміністрації

25 липня 2019 року відбулося чергове засідання громадської ради при Троїцькій райдержадміністрації, у якому взяли участь в. о. голови райдержадміністрації Олег Сліпець, заступник голови Троїцької райдержадміністрації Валерій Папуша, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Авксентенко, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Світлана Колєснік, в. о. начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Юлія Твердохліб, члени громадської ради, представники ЗМІ.

На засіданні були розглянуті наступні питання порядку денного: про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Троїцького район за І півріччя 2019 року, про підсумки роботи райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування району із зверненнями громадян за І півріччя 2019 року, про підсумки виконання законодавства у сфері містобудування та архітектури.

Інформуючи про виконання Програми соціально-економічного розвитку району за І півріччя 2019 року, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації надала  ґрунтовну погалузеву характеристику рівня досягнутих показників діяльності району за звітний період, акцентувала увагу на проблемах, що ще потребують вирішення.

Про підсумки проведеної роботи із зверненнями громадян доповіла керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Авксентенко,  про підсумки виконання законодавства у сфері містобудування та архітектури надала інформацію в. о. начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Юлія Твердохліб.

За результатами засідання членами громадської ради були прийняті відповідні рішення.