Прес-центр9 червня 2020, 16:06

Взаємодія органів місцевого самоврядування та аграріїв - запорука сталої громади

9 червня 2020 року під час робочої поїздки територією району голова райдержадміністрації Олег Сліпець відвідав одне з найбільших бюджетоутворюючих сільськогосподарських підприємств району приватне сільськогосподарське підприємство «Агрофірма Привілля». Під час зустрічі була означена проблематика відносин між підприємством і органами місцевого самоврядування. Господарство є сумлінним платником податків, за словами директора підприємства Дмитра Оденчука: «Ефективне використання податків сплачених підприємством є запорукою співпраці з громадою».

Керівником агрофірми були означені перспективи розвитку господарства, плани на майбутнє. Одним із пріоритетів, як вважає Дмитро Олексійович, є доведення до логічного завершення проекту із зеленої енергетики. На теперішній час добігає завершальної стадії будівництво сонячної електростанції, що була запланована для енергозабезпечення цеху з первинної переробки молока, який збудовано і введено в експлуатацію у жовтні 2019 року.

 Одним з пріоритетних напрямків для забезпечення сталого розвитку як аграрних підприємств так і територіальних громад залишається відновлення дорожньої інфраструктури.

 За результатами зустрічі визначено пріоритетні напрями співпраці між агровиробниками Привільської громади і райдержадміністрацією.