Прес-центр7 червня 2017, 13:06

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дітей Троїцької райдержадміністрації

         07 червня 2017 року у кабінеті голови районної державної адміністрації Олександра Іванова, відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Троїцької райдержадміністрації.

         У засіданні взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець, начальник служби у справах дітей, директор районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, начальник відділу освіти райдержадміністрації, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, заступник начальника Троїцького ВП ГУНП — керівник патрульної поліції Луганської області.

         На порядок денний було винесено три питання: надання дозволу на здійснення правочинів стосовно нерухомого майна, затвердження та  індивідуальних планів заходів дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

         Всі питання порядку денного були, попередньо, ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей державної адміністрації. У ході засідання було заслухано членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.

         З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей і взяті на контроль до їх виконання.