Прес-центр15 березня 2018, 14:03

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей Троїцької райдержадміністрації

15 березня 2018 року з метою сприяння забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Олег Сліпець провів засідання комісії з питань захисту прав дитини.

У засіданні взяли участь начальник служби у справах дітей, директор районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, начальник відділу освіти райдержадміністрації, начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, заступник начальника Троїцького ВП ГУНП у Луганської області, інспектор ювенальної превенції сектору превенції Троїцького ВП ГУНП у Луганській області.

            На порядок денний було винесено два питання: надання дозволу на здійснення правочинів, доцільність надання дозволу матері на укладення договору земельної ділянки від імені малолітніх дітей, затвердження індивідуальних планів дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

У ході засідання було заслухано заявників, запрошених та членів комісії, які брали участь у обговоренні та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.

            Всі питання порядку денного були, попередньо, ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей державної адміністрації.

            З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей і взяті на контроль до їх виконання.