Прес-центр11 квітня 2019, 12:04

Відбулися заходи в рамках проведення Всеукраїнського тижня громадянського здоров’я

З метою формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, здорового способу життя на основі розвитку життєвих навичок, виховання у дітей дбайливого й усвідомлено ставлення до власного здоров’я та на виконання плану районних заходів з проведення Всеукраїнського тижня громадянського здоров’я з 6 по 13 квітня 2019 року у закладах загальної середньої освіти, підпорядкованих відділу освіти Троїцької райдержадміністрації проходять спортивно-масові заходи.

Під час проведення Тижня, робота вчителів фізичної культури, а також класних керівників була спрямована на: виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; покращення здоров'я; придбання необхідних навичок в області фізичної культури і спорту; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання колективізму і взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, спортивного азарту, взаємовиручки і підтримки.

Розпочався тиждень загальношкільними лінійками, на яких діти виконували Державний Гімн України, ознайомилися із планом проведення Тижня здоров’я і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий спосіб життя.

Серед дівчат та юнаків було організовано змагання з настільного тенісу. 
Весело, із азартом і завзяттям проходили змагання з піонерболу серед учнів 1-4 класів. 

Також відбулися товариські зустрічі з волейболу між командами учнів (старшої вікової категорії) та працівників шкіл. Переміг досвід! 
Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Діти продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість.