Прес-центр27 серпня 2019, 11:08

Відбулись урочистості з нагоди Дня незалежності України

З нагоди 28 річниці Дня незалежності України на площі Троїцького центрального будинку культури було проведено урочисте свято «З Україною в серці».

Програма свята складалася з різнопланових локацій на будь-який смак: майстер – клас з виготовлення ляльки-мотанки «Сімейний оберіг», патріотична акція «28 причин пишатися Україною», виставка картин «Музейна галерея», стрит – арт на асфальті «Найбільша карта Мрій», також всі бажаючі змогли прийняти участь у патріотичному танцювальному марафоні «Відчуй енергію своєї Батьківщини» та святковій дискотеці.

Пісня, танець, поетичне слово, як естафета, передають від покоління до покоління історичну правду про свій народ, його прагнення та заповіти, тому кожен номер концертної програми «З Україною в серці» було пронизано любов’ю до Батьківщини, нашої української землі, її людей.

Близько 40 троїчан взяли участь у акції «Народжені у вишиванках».

А завершилися урочистості флешмобом, під час якого учасники акції запустили у небесну синь салют з найкращими думками та побажаннями, щоб всі мрії про щасливе майбутнє України обов'язково збулися! Згідно легенди, запускаючи предмети в небо, ми передаємо наші бажання небесам.

Також протягом 23-24 серпня святкові заходи, книжкові виставки, тематичні години та вікторини  відбувались у  всіх закладах культури району.