Прес-центр1 червня 2017, 17:06

Відбулася щомісячна оперативна нарада у голови райдержадміністрації

         31 травня 2017 року голова райдержадміністрації Олександр Іванов провів  щомісячну оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів та керівниками територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади соціально-культурної сфери району.  У нараді взяв участь заступник голови районної ради Олександр Мороз.

         Під час наради кожен з керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та служб району не лише доповів про стан роботи  в поточному місяці, а й визначив проблеми, над якими необхідно працювати.

         Начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Суська надала інформацію про завершення навчального року, проведення ЗНО у випускних класах, проведення випускних ранків у дошкільних навчальних закладах, підготовку до випускних вечорів випускників загальноосвітніх  закладів  району. Проблемним питанням на сьогодні є завершення ремонтних робіт у Привільській та Лантратівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Сиротинській ЗОШ І-ІІ ступенів. З цього питання ведеться робота. Обговорено питання оздоровлення та відпочинку дітей у закладах оздоровлення. Ведеться робота над проектами з питань ремонтних робіт, придбання спортивних майданчиків.

      Начальник відділу культури райдержадміністрації Зінаїда Гуртяк доповіла про роботу закладів культури району, проведення травневих свят, урочистостей та мітингу-реквієму «Чорна шаль скорботи», присвячених Дню пам'яті та примирення і 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, заходів до Дня матері. Ведеться підготовка до проведення Міжнародного дня захисту дітей, заходів з нагоди 79-ої річниці створення Луганської області, проведення в районі урочистостей, присвячених Дню Святої Трійці, участі  в обласних святах.

 Головний лікар комунального закладу "Троїцький районний центр первинної медико-санітарної допомоги" Юрій Шеремет надав інформацію про стан медичного обслуговування та забезпечення медичними препаратами населення району, роботу та забезпеченість медичними працівниками фельдшерських пунктів та амбулаторій сімейної медицини, проведення згідно графіку виїзних прийомів у сільських ФАПах та амбулаторіях.  Акцентував увагу присутніх на необхідності вирішення питання з придбання автомобілів для екстреної швидкої медичної допомоги та  реанімобілю. Ведеться робота з питань участі у проектах для проведення ремонтних робіт у ФАПах та амбулаторіях.

  Завідувач Троїцького лабораторного відділення Сватівської міжрайонної філії ДУ «Луганський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Валентина Рагуткіна наголосила на тому, що рівень захворюваності населення в нормі. Ведуться роботи з проведення моніторингу захворювань  та епідеміологічного нагляду. Здійснюються перевірки, проводиться навчання та надаються доручення рекомендаційного характеру стосовно санітарно-гігієнічних норм.

       Начальник фінансового управління Троїцької райдержадміністрації Олена Севостьянова проінформувала з питання фінансування та контролю за розрахунками по оплаті праці та енергоносіях установами відповідних галузей бюджетної сфери району, здійснення функції з складання, виконання  та контролю бюджетів.

         В.о. начальника управління Держпродспоживслужби у Троїцькому районі Олександр Поляков зазначив, що ситуація, яка склалася з африканською чумою свиней, йде на спад. У зоні нагляду проводяться необхідні заходи. Ведеться робота з перевірки продуктів харчування.

                   Підсумовуючи нараду голова райдержадміністрації  надав доручення керівникам служб та структурних підрозділів райдержадміністрації.