Прес-центр24 грудня 2019, 13:12

Відбулась тридцять друга сесія Троїцької районної ради сьомого скликання

24 грудня 2019 року відбулась чергова тридцять друга сесія районної ради сьомого скликання. Головував на засіданні очільник районної ради Сергій Терещенко.

У пленарному засіданні взяв участь в. о. голови райдержадміністрації Олег Сліпець.

На сесії були присутні 17 депутатів районної ради сьомого скликання із 25, керівники підприємств, організацій, установ, агроформувань району, сільські голови, представники засобів масової інформації.

«У ході підготовки матеріалів до сесії відбулись засідання постійних комісій районної ради, де детально були обговорені питання порядку денного», - зазначив голова районної ради.

Про районний бюджет на 2020 рік та уточнення показників районного бюджету на 2019 рік надала інформацію начальник фінансового управління Троїцької райдержадміністрації Олена Севостьянова.

Про чисельність, структуру та штатний розпис Троїцької районної ради на 2020 рік проінформував голова районної ради Сергій Терещенко.

Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Троїцького району на 2020 рік доповіла головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі Троїцької райдержадміністрації Валерія Шмельова.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Суська надала інформацію «Про прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селища Троїцького району на баланс відділу освіти Троїцької райдержадміністрації матеріальних цінностей».

Під час засідання сесії пройшло обговорення питань щодо виконання районної цільової Програми розвитку бібліотек Троїцької централізованої бібліотечної системи на 2016 – 2020 роки, про хід та підсумки виконання Програми по профілактиці та боротьбі зі сказом в Троїцькому районі на 2015 – 2019 роки, про підсумки виконання цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Троїцького району на 2017 – 2018 роки та інше.

Голова районної ради Сергій Терещенко інформував «Про план роботи Троїцької районної ради сьомого скликання на 2020 рік» та «Про звернення депутатів Троїцької районної ради Луганської області до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України щодо врегулювання питань захисту, охорони, збереження та визначення правового статусу лісосмуг».

З 19 питань, які були внесені на розгляд сесії, прийняті відповідні рішення, які відіграють значну роль у забезпеченні життєдіяльності району.