Прес-центр20 жовтня 2017, 08:10

В Троїцькому районі зустріли гостей із Заходу

В рамках проекту «ЗМІНИМО КРАЇНУ РАЗОМ», який ініціював губернатор Луганської області Юрій Гарбуз, продовжує діяти програма педагогічного та культурного обміну між навчальними закладами та закладами культури Луганщини та Львівщини.

18 жовтня 2017 року у Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі Луганщина урочисто зустрічала 48 педагогів і представників культури із Західної України та проводжала делегацію з 50 вчителів загальноосвітніх навчальних закладів Луганської області, яка вирушає до Львівщини. Переважна більшість учасників проекту – переможці Всеукраїнських, обласних, районних конкурсів та проектів, переможці обласного етапу конкурсу «Учитель року»

“Це єднання Сходу і Заходу в конкретних справах, у долях конкретних людей. Це народження традиції, яка змінить майбутнє нашої країни. Ніхто і ніколи не зможе розділити людей, об’єднаних власним досвідом, любов’ю до своєї справи, дітей і України”,-наголосив голова Луганської обласної державної адміністрації-керівника військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Так, 18 жовтня 2017 року до Троїцького району прибули вчителі та працівники бібліотек зі Львівщини.Упродовж двох тижнів учасники проекту матимуть можливість спілкуватися та працювати у нових середовищах, обмінятися досвідом роботи в галузях освіти та культури та ознайомитися з новими формами роботи. Учасників делегацій об’єднує високий професіоналізм, любов до своєї справи, патріотична позиція та щире бажання змінювати країну на краще.