Прес-центр15 лютого 2019, 10:02

Участь у загальношкільних батьківських зборах у Покровській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

З метою удосконалення профілактичної роботи та соціального захисту дітей, 14 лютого 2019 року начальник служби у справах дітей Наталія Мороз спільно з начальником сектору превенції Троїцького ВП ГУНП у Луганській області Олександром Калюжним взяли участь у загальношкільних батьківських зборах, які відбулися в Покровській ЗОШ І-ІІІ ступенів Троїцької районної ради Луганської області.
З батьками була проведена роз’яснювальна робота на теми: права та обов’язки батьків; насилля в родині та його наслідки; адміністративна відповідальність батьків за невиконання своїх обов’язків; захист дитини від булінгу; розвиток сімейних форм виховання.
Наталія Мороз донесла до батьків інформацію про дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які чекають в державних закладах на свою родину, та влаштування їх до прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, сімей патронатних вихователів.
Також були обговорені питання щодо жорстокого поводження над дитиною в сім’ї, розповіли про кримінальну відповідальність за вчинення насильства над дитиною та проблеми булінгу.
Зустріч пройшла у формі діалогу. Батьки активно залучилися до обговорення та отримали корисні поради, які стануть їм у пригоді та допоможуть у вихованні дітей.