Прес-центр23 грудня 2019, 08:12

У Троїцькому районі відбулась зустріч з народними депутатами України

21 грудня 2019 року в залі засідань Троїцької райдержадміністрації відбулася зустріч з виборцями народного депутата України Олександра Лукашева, обраного по 113 виборчому округу, за участю народних депутатів України Сергія Шахова, Сергія Вельможного, Олександра Сухова.

Під час заходу виборці мали можливість задати депутатам питання, які їх цікавлять. Обговорювалися найважливіші питання - постачання природного газу з Російської Федерації, продаж землі, відновлення роботи ТОВ «Троїцький маслопресовий завод», застосування коефіцієнтів для побутових споживачів газу, тарифи на водопостачання та водовідведення, відкриття міждержавного пункту пропуску «Демино-Олександрівка». Народні обранці проінформували про виділення грошових коштів на ремонт автодоріг Луганської області у сумі 2 млрд 600 млн грн.

Цього ж дня народні депутати України зустрілися з керівниками агроформувань району та підприємцями. Особлива увага була приділена питанням щодо вирішення питання відчудження або обміну земель сільськогосподарського призначення приватної власності уздовж державного кордону у 50 метровій смузі, зайнятих під будівництво споруди «Європейського валу» на державному кордоні; про залізничне сполучення району з більшістю населених пунктів області та іншими регіонами України.Також зупинилися на обговоренні питання про передачу стадіону «Урожай» Троїцькій об’єднаній громаді.

Олександр Лукашев наголосив, що жодне звернення виборців не залишиться без уваги, подякував усім за підтримку, конструктивну, дружню  зустріч, розуміння та бажання вирішувати проблеми району.

У заходах взяли участь близько 300 мешканців району.

Народні депутати України привітали присутніх з новорічними святами та висловили надію, що ми разом подолаємо всі негаразди, зробимо все залежне від нас заради наших дітей та задля гідного майбутнього України.