Прес-центр5 квітня 2018, 14:04

У районі розглянуто питання відзначення Дня пам'яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

5 квітня 2018 року відбулось засідання круглого столу громадської ради при райдержадміністрації за участю голови райдержадміністрації Олександра Іванова та голови районної ради Сергія Терещенко з питання підготовки та належного відзначення у районі Дня пам'яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Підготовки до відзначення 80-ї річниці Луганської області.

Участь у засіданні взяли перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець, заступник голови райдержадміністрації Валерій Папуша,  начальник фінансового управління райдержадміністрації Олена Севостьянова, начальник відділу культури райдержадміністрації Зінаїда Гуртяк.

            Учасники засідання обговорили актуальні питання підготовки та проведення загальнорайонних урочистих заходів з нагоди свят.  

            Традиційно до Дня пам'яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за ініціативою навчального закладу об'єднання громадян “Троїцький районний спортивно — технічний клуб спілки сприяння оборони України” та ветеранської організації організації ветеранів України буде проведено автопробіг, присвячений відзначенню у 2018 році Дня пам'яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

            У ході засідання були обговорені заходи, які плануються провести 8 та 9 травня та додатковим було розглянуте питання відзначення та проведення 80-ти річчя Луганської області.