Прес-центр17 листопада 2017, 15:11

Троїцьким територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було придбано новий автомобіль

Троїцький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) здійснює соціальне обслуговування та надає соціальні послуги громадянам, що перебувають у складних життєвих обставинах і  потребують сторонньої допомоги за місцем проживання, в умовах денного перебування.

Соціальні послуги спрямовані на підтримання життєдіяльності і соціальної активності самотніх непрацездатних громадян, які не мають працездатних рідних, що повинні забезпечити їм догляд та допомогу, або рідні є громадянами похилого віку чи визнані інвалідами в установленому порядку.

Рішенням сесії Троїцької районної ради з районного бюджету було виділено кошти в сумі 194 тис. грн. для придбання ще одного автомобіля для територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

«Новий автомобіль дасть змогу працівникам територіального центру - фельдшеру, перукарю, соціальним працівникам швидше реагувати на потреби людей похилого віку, які проживають в Троїцькому районі і не мають можливості самостійно вирішити свої проблеми»,- зауважує директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Валентина Ільницька.

16 листопада 2017 року голова райдержадміністрації Олександр Іванов та перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець вручили новий автомобіль  Валентині Ільницькій.

Слід зазначити, що на даний час триває будівництво прибудови до будівлі Троїцького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

В цілому на реалізацію даного проекту з обласного бюджету  виділено 1499,816 тис. гривень. Втілення якого забезпечить належні умови для організації роботи закладу.