Прес-центр23 березня 2018, 10:03

Троїцька райдержадміністрація долучилася до Всеукраїнського флешмобу «Тризуб гуртує»

У рамках виконання Указу Президента України від 22 січня 2016 року № 17 «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років» стартував всеукраїнський флешмоб «Тризуб гуртує».

Акція присвячена відзначенню 100 років від дня, коли за пропозицією Михайла Грушевського Українською Центральною Радою тризуб був прийнятий як Великий і Малий державний Герб Української Народної Республіки (1918 рік). Це була важлива подія Української революції 1917-1921 років.

Враховуючи важливість вшанування подій, пов’язаних із визвольною боротьбою початку ХХ століття та утвердження української державності, популяризації державних символів України, перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Олег Слііпець разом із вихованцями футбольної секції Троїцької ДЮСШ долучилися до даного флешмобу.

Шановні друзі, колеги, співвітчизники та українці всього Світу!
Запрошуємо вас приєднатись до флешмобу «Тризуб гуртує», присвяченому згаданій події.

Для участі у флешмобі необхідно розмістити на своїй сторінці у Фейсбуці будь яку свою світлину із зображенням Державного Герба України з хештегом #Тризубгуртує, а також опублікувати її на цій сторінці у дописах, чи у групі https://www.facebook.com/groups/372536099892318/
На світлинах обов’язково має бути зазначено місце та країну, де вона зроблена, а також додано хештег #Тризубгуртує

При цьому зображення на світлині може бути у будь-якій формі: фотографування на фоні Державного Герба України; тримання в руках аркуша із його зображенням; закріплений значок на одязі; одяг із зображенням тризуба, самоорганізація певної кількісті осіб в утворенні зображення тризуба, просто зображення Державного Герба України тощо.

Гуртуймося навколо наших державних символів!

#Тризубгуртує