Прес-центр8 лютого 2018, 12:02

Спеціалісти служб зустрілись з педагогічним колективом Тимонівської ЗОШ І — ІІІ ступенів

08 лютого 2018 року спеціалістами служби у справах дітей райдержадміністрації спільно з Троїцьким РЦСССДМ та працівниками Троїцького ВП ГУНП у Луганській області було організовано зустріч з педагогічним колективом Тимонівської загальноосвітньої школи І — ІІІ ступенів.

Начальник служби у справах дітей, Наталія Мороз, наголосила на спільній роботі з сім'ями та дітьми з попередження правопорушень і запобігання дитячої безпритульності, виявлення причин зростання дитячої злочинності у районі з метою їх усунення, розповіла про сімейні форми вихованя. Також відбулось обговорення нагальних проблем захисту прав та законних інтересів дітей, ряд важливих питань які безпосередньо впливають на життя та здоров'я дітей, виконання батьками обов’язку з утримання, виховання та навчання дітей.

Начальник сектору превенції, Олександр Калюжний, надав інформацію з питань попередження злочинності, правової відповідальності неповнолітніх за скоєні злочини і правопорушення, відповідальність батьків, а   інформаційно — роз'яснювальну роботу щодо інтернет — шахраїв.

За наслідками зустрічі, з'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення, вирішено проводити зустрічі із педагогічними працівниками, батьками, громадськістю.