Прес-центр20 листопада 2017, 16:11

Проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», «Дискотека»

18 листопада 2017 року з метою здійснення контролю щодо дотримання чинного законодавства про обмеження перебування неповнолітніх, віком до 18 років, без супроводу батьків, або осіб які їх замінюють, у розважальних закладах, кафе, на вулицях у нічний час, негативним проявам у дитячому середовищі, вчинення протиправних дій щодо неповнолітніх, поширення проявів вживання неповнолітніми спиртних напоїв, тютюнопаління відбувся профілактичний рейд «Діти вулиці», «Дискотека».

У ході проведеного рейду були перевірені наступні населені пункти: с. Воєводське, с. Привілля, с. Багачка, та кафе-бар «Берізка» в смт Троїцьке.

Під час проведеного рейду було виявлено неповнолітнього, який  перебував у стані алкогольного сп’яніння, з ним та його рідними члени рейдової групи провели відповідну роботу згідно чинного законодавства, надано консультації та попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків та ухилення від їх виконання.

Із власниками та продавцями нічних закладів члени рейдової групи провели роз’яснювальні бесіди щодо недопущення продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.