Прес-центр16 листопада 2017, 15:11

Продовжуються ремонті роботи які фінансуються рахунок Державного фонду регіонального розвитку та субвенції з Державного бюджету України

Державний фонд регіонального розвитку (ДФРР) фінансує проекти відповідно до стратегій розвитку регіонів і Державної стратегії регіонального розвитку України на період до 2020 року. З обласного рівня результати для схвалення передаються на рівень національний (міжвідомча комісія Мінрегіон України), а Кабінет Міністрів України затверджує цей перелік. Отже, сьогодні створено серйозну інституційну й законодавчу базу, працює прозора онлайн-платформа ДФРР, де можна бачити всі подані проекти, усі регіони отримали рівні можливості на регіональний розвиток.

14 листопада 2017 року, для належного контролю за просуванням ремонтних робіт та з’ясування нагальних потреб, голова райдержадміністрації Олександр Іванов та перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець відвідали Тополівську ЗОШ І-ІІІ ступенів та будівлю під багатоквартирний житловий будинок для медичних працівників. Дані проекти фінансуються за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та субвенції з Державного бюджету України.

На сьогодні в Тополівській ЗОШ І-ІІІ ступенів вже виконані роботи по заміні системи опалення та продовжуються внутрішні роботи у школі, даний об’єкт профінансовано в розмірі 1055,482 тис. гривень.

На об’єкті де ведеться реконструкція будівлі корпусу допоміжних приміщень під багатоквартирний житловий будинок для медичних працівників на даний час вже здійснено чималий обсяг робіт. Виконано утеплення фасаду, завершено роботу з вирівнювання стін та укладання плитки у ванних кімнатах та повністю відремонтовано чотири квартири. Даний об’єкт профінансовано в розмірі 1783,446 тис.грн