Прес-центр10 жовтня 2017, 15:10

Продовжуються ремонті роботи допоміжних приміщень під багатоквартирний житловий будинок для медичних працівників.

Питання використання коштів про проектам, які фінансуються за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та субвенції з Державного бюджету України на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій знаходяться на постійному контролі голови райдержадміністрації Олександра Іванова.

09 жовтня 2017 року голова райдержадміністрації Олександр Іванов та перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець побували на об’єкті де ведеться реконструкція будівлі корпусу допоміжних приміщень під багатоквартирний житловий будинок для медичних працівників.

Роботи щодо реалізації даного проекту уже розпочато. Так, укладені договори та проплачені авансові платежі у сумі 742 тисячі гривень.

В повному об’ємі закуплені плитка, матеріали для утеплення приміщень, труби ПВХ каналізаційні.

На даний час виконані роботи з шпаклювання стін та укладання плитки в ванних кімнатах. Згідно державних будівельних норм виконано роботи з утеплення фасаду.

«Якщо ми хочемо, щоб районна лікарня була укомплектована медичними працівниками, їм потрібно не лише створити умови на робочому місці, а й дати соціальний пакет та гарантії» - зазначає Олександр Миколайович.