Прес-центр24 червня 2019, 15:06

Про забезпечення пожежної безпеки виробничих дільниць

З метою забезпечення належних умов роботи дільничних виборчих комісій розпорядженням голови райдержадміністрації від 19.06.2019 № 136 створена комісія з перевірки приміщень, що використовуються під час проведення виборів.

24 червня 2019 року під головуванням першого заступника голови Троїцької райдержадміністрації відбулося засідання комісії з перевірки приміщень, які використовуються під час проведення виборів.

Спільно представниками райдержадміністрації, селищної та сільських рад, Троїцького міськрайонного сектору Головного Управління державної служби України з питань надзвичайних ситуацій в Луганській області, Троїцького відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Луганській області в період до 27 червня п.р. було розроблено графік проведення перевірок приміщень на відповідність вимогам пожежної безпеки, санітарних та технічних норм на об’єктах, задіяних під час виборів та затверджено робочі групи з метою забезпечення належних умов роботи виборчих комісій з виборів народних депутатів України на території району.