Прес-центр29 травня 2017, 16:05

Прийомна родина – щаслива дитина

27 травня 2017 року працівниками служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації та районного центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді було організовано та проведено заходи, присвячені Міжнародному Дню сім’ї та Дню матері.

У заході взяв участь голова Троїцької районної державної адміністрації, Олександр Іванов.У своєму зверненні до присутніх Олександр Миколайович наголосив на важливій ролі матері у житті дитини. А тим більше, на ролі прийомних батьків і батьків-вихователів у житті дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також привітав присутніх зі святами, побажав прийомним батькам та батькам-вихователям міцного здоров’я, добра, достатку, родинної злагоди та благополуччя. Прийомних батьків та батьків - вихователів було нагороджено Подяками за невтомну працю і любов, вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління, активну громадську діяльність та подарунками.

Зі словами щирої вдячності за взяту на себе відповідальність виховувати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до прийомних батьків  звернулась начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталія Мороз.

Під час зустрічі також було обговорено проблемні питання, які виникають у ході функціонування прийомних сімей. Зокрема, це питання оздоровлення, виховання, навчання, вікові особливості прийомних дітей, житлові питання. Запропоновано шляхи їх вирішення.

Продовжилось свято приготуванням смачного куліша та іграми на галявині. За участь у спортивних змаганнях, різноманітних іграх, діти отримали призи.