Прес-центр28 вересня 2018, 15:09

Питання підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до опалювального сезону на контролі у влади

Сьогодні, 28 вересня, голова Троїцької райдержадміністрації Олександр Іванов провів засідання колегії, у роботі якої взяли участь члени колегії, сільські голови, начальники управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники організацій, установ, підприємств району, представники ЗМІ.

На порядку денному засідання колегії було розглянуті питання «Про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери району до сталої роботи в осінньо-зимовий період та опалювальний сезон 2018-2019 років», «Про стан виконавської дисципліни в райдержадміністрації за підсумками І півріччя 2018 року».

З першого питання проінформував перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець, зазначивши, що до 05 жовтня п.р. закінчується термін підготовки всіх необхідних документів для пуску газу та перевірка лічильників газу; керівникам тримати на особливому контролі проведення тендеру на постачання природного газу для укладання договорів.

З другого питання надала інформацію головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації Ольга Ногіна.

З розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.

По закінченню засідання колегії начальник Троїцького відділу Головного управління національної поліції в Луганській області Олександр Пронін надав присутнім інформацію щодо додаткових заходів з протидії рейдерським захопленням в агропромисловому комплексі.