Прес-центр15 вересня 2017, 14:09

Підготовка до опалювального сезону 2017-2018 років

Роботу з підготовки до опалювального сезону  2017-2018  років розпочато ще в травні місяці поточного року. Розпорядженням голови Троїцької районної державної адміністрації Олександра Іванова  затверджено План організаційних заходів і склад районного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об'єктів соціального призначення до роботи в осінньо - зимовий період 2017-2018 років та сталого проходження опалювального періоду.

На поточному тижні під головуванням заступника голови райдержадміністрації Валерія Папуші проведено засідання районного оперативного штабу з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів  соціальної сфери району до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2017-2018 років.

Проведено моніторинг стану виконання заходів з підготовки до осінньо-зимового періоду 2017-2018 років, під час якого були оглянуті загальноосвітні заклади, заклади культури,заклади охорони здоров’я. У результаті проведення моніторингу  було визначено, що на обстежених об’єктах заходи з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період ведуться згідно планів-графіків. Готовність даних закладів Троїцького району складає 100%.

«Тільки своєчасно розпочатий та якісно виконаний весь комплекс заходів по підготовці до опалювального періоду може гарантувати стабільну роботу з мінімальною кількістю аварійних ситуацій у осінньо-зимовий період»,- зазначає заступник голови райдержадміністрації Валерій Папуша.

Голова райдержадміністрації Олександр Іванов ще раз наголосив, що завдання влади зробити початок опалювального сезону непомітним, в хорошому розумінні, для споживачів. Щоб жодна родина та соціальний заклад на території Троїцького району не турбувалися, чи вчасно надійде тепло до їх осель. Тому  спільна ефективна робота райдержадміністрації та  підприємств сфери житлово-комунального господарства необхідна для забезпечення потреб мешканців району та об’єктів соціальної інфраструктури.