Прес-центр11 жовтня 2017, 15:10

Перевірка стану виховної роботи з питань профілактики правопорушень в Демино-Олександрівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Відповідно до річного плану роботи служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації було проведено перевірку стану виховної роботи з питань профілактики правопорушень серед учнів в Демино-Олександрівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Під час перевірки порушень виявлено не було. В школі створені сприятливі умови для співробітництва педагогів, учнів та їх батьків, направлених на запобігання та подолання відхилень у поведінці дітей та підлітків, профілактики негативних проявів у молодіжному середовищі а також попередження дитячої безпритульності і бездоглядності.

У ході бесіди головний спеціаліст служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації Іван Ващенко розповів учням про основи законодавства щодо захисту прав та інтересів неповнолітніх.

Інспектор ЮПСП ВП ГУНП у Луганській області майор поліції Олександр Гребенюком проінформував школярів про види адміністративної та кримінальної відповідальності неповнолітніх і навів найбільш поширені приклади правопорушень серед молоді в Троїцькому районі з метою їх попередження серед учнів школи.