Прес-центр9 листопада 2018, 10:11

На території Троїцького району реалізовується проект «Покращення доступу до спортивної інфраструктури та підтримки занять спортом населення Троїцької ОТГ»

На території району реалізовується проект «Покращення доступу до спортивної інфраструктури та підтримка занять спортом населення Троїцької ОТГ та дітей з особливими потребами» за фінансової підтримки державного фонду регіонального розвитку.

Основна мета проекту - побудова спортивних майданчиків зі штучним покриттям та розміщення спортивних споруд для забезпечення належних умов організації дозвілля та занять фізичною культурою дітей і молоді в сільській місцевості та занять фізичною культурою дітей з особливими потребами в с. Воєводське, с. Ями, с. Демино-Олександрівка, і в Троїцькому ліцеї; задоволення потреб кожного громадянина нашої держави у створенні належних умов для занять фізичною культурою і спортом.

Загальна вартість проекту — 6010 млн. грн., з них 601 тис. грн. або 10% — місцевий бюджет, 5409 млн. грн. або 90% — державний фонд регіонального розвитку.

Зараз триває будівництво багатофункціонального спортивного майданчика на території Троїцького ліцею. «Майданчик — сорок метрів на двадцять, що зручно для змагань з футболу, волейболу та баскетболу. До того ж, штучне покриття зробить будь-яку гру більш безпечною», — ділиться вчитель фізичної культури ліцею Юрій Лукашов.