Прес-центр6 листопада 2019, 13:11

На розширеній апаратній нараді у в. о. голови райдержадміністрації обговорені нагальні питання

Сьогодні, 06 листопада, під керівництвом в. о. голови райдержадміністрації Олега СЛІПЦЯ відбулась чергова розширена апаратна нарада, в якій взяли участь заступник голови районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств, інших органів виконавчої влади соціальної сфери.

На нараді було розглянуто та обговорено ряд питань, зокрема: про призначення житлових субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг населенню району; монетизацію пільг; надання допомоги внутрішньо переміщеним особам; перерахунок та призначення пенсії пенсіонерам, які перебувають на обліку; виплати державних соціальних допомог по безробіттю; обслуговування та надання допомоги громадянам похилого віку, які потребують стороннього догляду; про епізоотичну ситуацію в районі та проведення вакцинації тварин; забезпечення та захист прав і законних інтересів дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах; попередження злочинності серед неповнолітніх та здійснення контролю за умовами їх виховання; функціонування сімей патронатного вихователя; впровадження нового опалювального сезону.

Крім того, Олег Сліпець довів до відома присутніх інформацію, яка розглядалась на засіданні колегії обласної державної адміністрації, що відбулася 05 листопада поточного року.

Під час наради в. о. голови райдержадміністрації акцентував увагу присутніх на питаннях щодо соціально-економічного розвитку району, виконання бюджетів усіх рівнів, виплати державних соціальних допомог та пенсій, погашення заборгованості за спожиті енергоносії, аналізу стану безробіття в районі, економії матеріально-технічних ресурсів.

Також Олег Володимирович наголосив на необхідності тримання під контролем роботу закладів охорони здоров’я, освіти та належної соціальної опіки вразливих категорій населення, особливо у віддалених населених пунктах району.

Після детального обговорення порушених питань в. о. голови райдержадміністрації надав керівникам відповідні доручення.