Прес-центр4 липня 2018, 15:07

День Національної поліції України

Сьогодні, 4 липня 2018 року, у залі засідань районної ради відбулись урочистості з нагоди Дня Національної поліції України.

Особовий склад Троїцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області з професійним святом привітали голова райдержадміністрації Олександр Іванов, голова районної ради Сергій Терещенко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Жерліцин, т.в.о. заступник начальника Троїцького ВП ГУНП в Луганській області Олександр Пронін та нагородили почесними  Грамотами за вагомий особистий внесок у боротьбі зі злочинністю, зміцнення законності, правопорядку та зразкове виконання службових обов'язків.

«Високим професіоналізмом, працездатністю та наполегливістю Ви заслужили визнання і пошану. З нагоди професійного свята бажаю всім успіхів у нелегкій праці, здоров’я, благополуччя, натхнення та нових професійних успіхів»,- звернувся Олександр Миколайович.

Завершенням урочистого заходу став святковий концерт, який подарували солісти та художні колективи центрального будинку культури.