Прес-центр4 червня 2018, 16:06

Cвяткові заходи, присвячені відзначенню Міжнародного дня захисту дітей

1 червня 2018 року діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування Троїцького району взяли участь у святковому заході, присвяченому відзначенню Міжнародного дня захисту дітей, яке відбулося в м. Сєвєродонецьк у приміщенні обласного академічного українського музично-драматичного театру.

            Заступник голови обласної державної адміністрації Ольга Лішик та начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Раїса Родіна привітали дітей зі світлим і прекрасним святом та звернулися зі словами щирої вдячності за величезний труд, терпіння, безмежну любов і тепло до людей, які прийняли найвідповідальніше рішення у своєму житті – бути опікунами, піклувальниками, прийомними батьками та батьками - вихователями.

            Почесними грамотами та листами подяки обласної державної адміністрації було нагороджено опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, представників сфери захисту прав дітей та кращих.

            Відзначили грамотою і піклувальника Троїцького району Шварьову Любов Олександрівну за вагомий особистий внесок у вирішенні питань соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, створення сприятливих умов для їх всебічного розвитку і виховання, формування високих духовних і моральних якостей. Доля не раз посилала важкі випробування цій вольовій, сильній жінці, але вона завжди їх долала наполегливою працею. Любов до землі і до праці вона прищепила і онуку Ігорю, який сьогодні – випускник Тополівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Будучи його опікуном, вона намагається зробити так, щоб його життя було яскравим, насиченим і щасливим.

            Завершилося дійство концертною програмою та солодкими подарунками.

         Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Немає більшого щастя, аніж посмішки та сміх щасливих дітей. Віримо, що дорослі зроблять усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо.