Прес-центр24 жовтня 2017, 08:10

Зустріч освітян із Заходу з керівництвом району

Триває реалізація Угоди про співробітництво між Луганською та Львівською областями за проектом ініційованим головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом «Змінимо країну разом».

Так, 23 жовтня 2017 року в Троїцькій райдержадміністрації зустріли і привітали вчителів зі Львівщини перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець та голова районної ради Сергій Терещенко .

«Ми раді вітати гостей зі Львівщини у Троїцькому районі! Ми єдині у своїх намірах, вчинках і діях, і це стосується як наших професійних інтересів, так і єднання на рівні духовних і людських відносин. Якщо подивитись глибше, такий обмін - це єднання Сходу і Заходу через діалог конкретних людей у конкретних справах »,- наголосив Олег Сліпець.

На Захід нашої держави днями вирушили два вчителі Троїцького району, натомість, педагоги зі Львівщини протягом 10 днів будуть навчати троїцьких дітей, спілкуватись та обмінюватись досвідом із колегами.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Суська зазначила, що відділом освіти спільно із методичним кабінетом розроблена програма перебування педагогів, якою передбачено презентації педагогічного досвіду та виховних моделей навчальних закладів, зустрічі за «круглим» столом, екскурсії.

Ольга Олеярчик, учитель інформатики, заступника директора з методичної роботи Новокалинівського НВК «СЗШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» та Анна Шубертович, учитель початкових класів Яворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів поділилися своїми враження від перших днів перебування у Троїцькому районі та подякували за теплий прийом.