Прес-центр21 червня 2019, 09:06

Зустріч керівництва району з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, випускниками 2018-2019 навчального року

20 червня 2019 року службою у справах дітей Троїцької райдержадміністрації було організовано зустріч з випускниками загальноосвітніх навчальних закладів Троїцького району з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Цього року в районі атестати отримають 3 випускника та свідоцтво про закінчення неповної середньої освіти 1 дитина, із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Голова райдержадміністрації Олександр Іванов привітав присутніх та побажав дітям стійко витримувати всі екзамени долі, успіхів у подальшому навчанні та дорослому житті, обрати правильний шлях у виборі майбутньої професії, досягнути найвищих знань, які в майбутньому допоможуть формувати нову, розвинену країну і зазначили, що завжди готові прийти на допомогу.

Слова вдячності лунали на адресу прийомних батьків та піклувальників, які опікувались дітьми, виховували їх та допомагали.

Кожний із випускників отримав від Троїцької райдержадміністрації та Троїцької районної ради вітальні листи та подарунки.