Прес-центр9 жовтня 2017, 16:10

Завершилися ремонті роботи Троїцької дитячо-юнацької спортивної школи

В сучасних умовах всебічний і гармонійний розвиток дитини є не тільки бажаним, а й життєво необхідним. Фізичний гарт є невід'ємною складовою гармонійного розвитку дітей, що є, в свою чергу, запорукою майбутнього держави. Одним з напрямків, який впливає на стан здоров'я, є активно-спортивний спосіб життя, який має особливе значення для школярів.

         У Троїцькій районній дитячо-юнацькій спортивній школі завершено ремонтні роботи з утеплення фасаду та заміни підлоги у спортивному залі, які розпочались у травні поточного року за рахунок коштів обласного бютжету. В цілому на реалізацію проекту витрачено близько 1200000 гривень.  Втілення даного проекту забезпечить належні умови для розвитку масових та індивідуальних форм спортивної роботи.

«Переконаний, що  Троїцька районна дитячо-юнацька спортивна школа стане зразковим острівцем здорового способу життя для мешканців нашого району» – зазначає перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець.

13 жовтня відбудеться відкриття відремонтованого ДЮСШ та урочисте відкриття змагань з силового багатоборства з нагоди Дня захисника України.

Слід зазначити, що на даний момент в ДЮСШ займаються 176 дітей, які відвідують секції з футболу, баскетболу, волейболу, дзюдо та настільного тенісу.

Залучення дітей до занять спортом і фізичною культурою – одне з пріоритетних завдань батьків, тренерів і педагогів.