Прес-центр7 листопада 2017, 09:11

Завершилися матчі Чемпіонату Луганської області з футболу серед аматорів сезону 2017 року

У 2017 році за перемогу боролися 12 команд - ФК“Шахта імені Мельникова” (м.Лисичанськ), ФК “Новопсков” (смт Новопсков), ФК”Олімп” (м.Старобілськ), ФК”Стожари” (м.Сватове), ФК”Нива” (смт Марківка), ФК “БІЗОН-ТЕХ” (смт Білокуракине), ФК “Урожай (смт Троїцьке), ФК”Дизель” (с.Широке Станично-Луганський район), ФК”Новоайдар” (смт Новоайдар). До дев’ятьох минулорічних учасників приєдналися ФК «Кремінна» (м.Кремінна) та ФК«Зоря»(м.Рубіжне), які раніше грали у відкритому чемпіонаті Донецької області, а також нещодавно відтворений ФК “Хімобладнання” (м.Сєвєродонецьк).

Команда Троїцького району “Урожай” завершила цьогорічний футбольний сезон грою на виїзді з ФК “Новоайдар” з нічийним рахунком 0:0. ФК “Урожай” лише другий рік поспіль,після довготривалої перерви, бере участь у обласному чемпіонаті з футболу серед аматорів.

В 2017 році ФК “Урожай” завершує футбольний сезон на 10 сходинці турнірної таблиці. «Футбол надзвичайно цікавий вид спорту, який всебічно розвиває людину фізично. Крім тіла, футбол загартовує характер і волю. Всі ми стали свідками красивої, безкомпромісної, спортивної боротьби, яка продемонструвала блискучу витримку і незламну жагу до перемоги. Запекла боротьба, напруження і яскраві емоції, які ні з чим не можна порівняти, супроводжували нас протягом чемпіонату",- зазначає голова райдержадміністрації Олександр Іванов. Дякуємо за боротьбу, за перемоги, дякуємо за футбол!