Прес-центр28 листопада 2017, 15:11

Засідання штабу щодо сталого проходження опалювального сезону 2017-2018 років

Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації № 172 від 25 листопада 2017 року відбулося засідання штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та сталого проходження опалювального сезону під керівництвом голови райдержадміністрації Олександра Іванова.

Керівники підприємств та організацій доповіли про існуючи труднощі в проходженні опалювального періоду та можливі шляхи їх вирішення. Звернули увагу на оперативні плани спільних дій з підрозділом ДСНС, спрямованих на ліквідацію аварій водо-, електро-, газопостачання всіх форм власності, приділивши особливу увагу присутніх на можливе погіршення погодних умов.

Доповіли про рівень розрахунків та наявність заборгованості за житлово-комунальні послуги.

Олександр Іванов звернув особливу увагу на посилення контролю за станом розрахунків та недопущення заборгованості за житлово-комунальні послуги.

На особливий контроль поставлено питання проведення тендерної процедури і укладання договорів на постачання природного газу соціальним організаціям та установами, які мають власні котельні, що працюють на природному газі.