Прес-центр27 квітня 2017, 11:04

Засідання оргкомітету з відзначення у районі Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Засідання оргкомітету з відзначення у районі Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 

         26 квітня 2017 року в залі засідань районної ради заступник голови райдержадміністрації Валерій Папуша провів засідання організаційного комітету з питань підготовки та належного відзначення у районі Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

         Учасники оргкомітету обговорили робочий план з підготовки та проведення загальнорайонних урочистих заходів з нагоди відзначення свят.   

         Традиційно до Дня Перемоги за ініціативою навчального закладу об'єднання громадян “Троїцький районний спортивно - технічний клуб спілки сприяння обороні України” та ветеранської організації організації ветеранів України 04 травня 2017 року 0 09-00 буде проведено автопробіг за маршрутом Троїцьке - Розпасіївка-Тимонове, присвячений відзначенню у 2017 році Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Автопробіг стартуватиме від  Алеї Слави  по проспекту Перемоги смт Троїцьке.

         08 травня 2017 року по вул. Парковій в смт Троїцьке відбудеться мітинг — реквієм із  покладанням  Гірлянди Слави до меморіалу загиблим воїнам,  молебнем за загиблими воїнами  з нагоди  відзначення у 2017 році Дня пам'яті примирення.

         09 травня поточного року в усіх  населених пунктах району відбудуться мітинги, покладання вінків і квітів до пам`ятників воїнам-визволителям за участю представників органів місцевого самоврядування, громадських, політичних організацій, військовослужбовців, мешканців району.    
         Підсумовуючи засідання, Валерій Володимирович наголосив на     відповідальності щодо виконання покладених обов’язків на причетних до організаційної роботи відділів та служб  згідно розробленого плану з дотриманням терміну їх виконання.