Прес-центр19 листопада 2019, 15:11

Засідання міжвідомчої робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Троїцькому районі

19 листопада 2019 року під головуванням в. о. голови Троїцької райдержадміністрації Олега Сліпця відбулось засідання міжвідомчої робочої групи з реформування системи інституційного догляду та виховання дітей у Троїцькому районі.

Присутні заслухали звіт про стан реалізації плану розвитку системи соціальних послуг для підтримки дітей і сімей у Троїцькому районі Луганської області на 2019 – 2026 роки.

Начальник Служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації Наталія Мороз зазначила, що розвиток та спроможність системи підтримки зростання дітей у сім’ї, є пріоритетним напрямком роботи, як підрозділів районної державної адміністрації так і об’єднаних територіальних громад.

Членами робочої групи також висвітлено проблемні питання, що виникають під час реалізації плану розвитку системи соціальних послуг для підтримки дітей і сімей у Троїцькому районі, та надані пропозиції щодо їх вирішення.