Прес-центр26 cічня 2018, 15:01

Запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності під контролем відповідних служб

26 січня 2018 року начальник служби у справах дітей  райдержадміністрації провела нараду з питань удосконалення координації дій щодо запобігання дитячої бездоглядності, виявлення дітей, які жебракують, бродяжать, не відвідують навчальні заклади, з метою допомоги дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

         У заході взяли участь директор Троїцького РЦСССДМ Олексій Безкровний, інспектор ЮПСП ВН ГУНП у Луганській області Олександр Гребенюк, директор Багачанської ЗОШ І-ІІ ступенів Лідія Сердюк.

         Наталія Мороз надала інформацію про заходи щодо захисту прав та інтересів дітей, профілактики правопорушень у підлітковому середовищі, запобігання негативним явищам, які сприяють вчинення неповнолітніми правопорушень та злочинів. Постійно проводяться профілактичні зустрічі з батьками та учнями загальноосвітніх шкіл району.

         Підсумовуючи, сторони відмітили необхідність проведення подібних зустрічей, які оптимізують взаємну інформованість, сприяють налагодженню співпраці, необхідної для здійснення спільної мети, що полягає у подоланні негативних явищ в житті неповнолітніх громадян.