Прес-центр11 вересня 2018, 14:09

Всеукраїнський профілактичний захід «Урок»

В серпні-вересні 2018 року службою у справах дітей за участю представників відділу освіти Троїцької райдержадміністрації, відділу освіти, молоді та спорту Троїцької селищної ради, Троїцького РЦСССДМ, а також представниками ЮПСП Троїцького ВП ГУНП у Луганській області з метою надання дітям з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, не охопленим навчанням на початок учбового періоду, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності на території Троїцького району було проведено перший етап Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок».

Протягом серпня службою у справах дітей Троїцької райдержадміністрації за благодійної підтримки представників партії «Наш край» було проведено акцію «До школи з добрим настроєм», основним завданням якої було допомогти дітям, які опинилися в складних життях обставинах у підготовці до нового навчального року.

Починаючи з 1 вересня з метою виявлення дітей, які не приступили до занять у навчальних закладах, було проведено ряд перевірок стану відвідування дітьми навчальних закладів, серед яких були Покровська ЗОШ І-ІІІ ст., Привільська ЗОШ І– ІІІ ст., Вівчарівська ЗОШ І – ІІ ст., Розпасіївська гімназія, Яменський ліцей, Троїцький ліцей, ОЗО «Троїцький ліцей». Станом на 10 вересня виявлено 3 дітей, які не приступили до навчання. Проводиться робота щодо повернення дітей до навчання.

Всеукраїнський профілактичний захід «Урок» продовжуватиметься протягом вересня – жовтня поточного року.