Прес-центр12 жовтня 2017, 16:10

Виїзний прийом громадян керівництвом районної державної адміністрації в селі Багачка

Відповідно до затвердженого графіку виїзних прийомів керівництвом районної державної адміністрації 12 жовтня 2017 року перший заступник голови райдержадміністрації Олег Сліпець провів виїзний прийом громадян  в селі Багачка.

Участь у виїзному прийомі громадян взяли  заступник голови районної ради Олександр Мороз та в.о. начальника відділу у Троїцькому районі Головного управління Держгеокадастру у Луганській обл. Анастасія Чабан.

         Громадян турбували питання щодо ремонту автодороги, переоформлення земельних сертифікатів та соціального захисту (надання субсидій та її автоматичне подовження).

На порушені питання мешканці громади отримали відповідні роз’яснення та рекомендації.

По закінченню прийому громадян керівництво району відвідало місцеву школу, сільський будинок культури, ФАП, почтове відділення та бібліотеку.

Олег Сліпець позитивно оцінив співпрацю в.о. старости Багачанського старостинського округу з керівниками бібліотеки, сільського будинку культури, школи. Йде ремонт в бібліотеці по заміні вікон та лінолеуму, на будинок культури виділені гроші для заміни дверей та вже куплений більярдний стіл для відпочинку жителів громади. Для школи відділом освіти Троїцької райдержадміністрації придбано піч з духовою шафою.