Прес-центр23 серпня 2019, 16:08

Віталій Комарницький представив свого першого заступника

Сьогодні, 23 серпня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький представив свого першого заступника Юрія Погуляйка керівникам структурних підрозділів ОДА та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Привітати з призначенням на посаду завітав завідувач відділу Головного департаменту регіональної та кадрової політики Офісу Президента України Ігор Горбенко.

Віталій Комарницький відзначив високий професіоналізм новопризначеного підлеглого, зосередивши увагу на його високих досягненнях в оперативних підрозділах правоохоронних органів та Державної фіскальної служби України.

Ігор Горбенко порадив першому заступнику голови облдержадміністрації розпочати ретельний аудит роботи структурних підрозділів ОДА, упередити можливі корупційні прояви у їх діяльності. За його словами, жителі прифронтової Луганської області повинні побачити позитивні зміни у роботі влади.

У своїй промові Юрій Погуляйко подякував за довіру Віталію Комарницькому та Офісу Президента України, утримався від гучних обіцянок, підкресливши що у своїй роботі керуватиметься принципами порядності, чесності та відкритості. Перший заступник голови ОДА анонсував низку координаційних нарад, де і будуть визначатись плани розвитку регіону.

Наприкінці заходу Віталій Комарницький запросив всіх охочих до участі в урочистостях з нагоди 28-ї річниці незалежності України у Сєвєродонецьку.