Прес-центр7 липня 2017, 11:07

Виховання дітей — найвища нагорода

Українці завжди шанували сім’ю, найбільш цінними є родинні зв’язки.   Саме сім’я є найбільшим багатством, тією основою, платформою, на якій будується все.

06 липня 2017 року з нагоди Міжнародного Дня родини спеціалістами служби у справах дітей Троїцької райдержадміністрації було організовано відвідування дитячого будинку сімейного Костроміних.

         У заході взяв участь перший заступник голови Троїцької районної державної адміністрації Олег Сліпець, начальник служби у справах дітей Наталія Мороз та начальник відділу соціальної роботи Троїцького РЦСССДМ Тетяна Юрченко.

Згідно розпорядження голови Троїцької райдержадміністрації від 14.11.2014 № 269 «Про створення дитячого будинку сімейного типу на базі прийомної сім’ї Костроміних та влаштування на виховання та спільне проживання дітей, позбавлених батьківського піклування» на території Троїцького району було cтворено дитячий будинок сімейного типу Костроміних.       У січні 2015 року дитячий будинок сімейного типу Костроміних було поповнено ще однією дитиною.

Сім'я виховує 6 дітей, позбавлених батьківського піклування та 2 власних.

         Зі словами щирої вдячності за взяту на себе відповідальність виховувати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до батьків-вихователів звернувся Олег Володимирович. Він висловив вдячність за їх нелегку працю, привітав із наступаючим святом, побажав міцного здоров’я, добра, достатку, родинної злагоди та благополуччя.

         Світлана Володимирівна із трепетом та любов’ю описувала своїх діток, їх характери, ділилась їхніми здобутками та захопленнями.

            Під час зустрічі також було обговорено проблемні питання, які виникають у ході функціонування дитячого будинку сімейного типу. Зокрема, це питання оздоровлення, виховання, навчання, вікові особливості дітей, житлові питання. Запропоновано шляхи їх вирішення.

         На завершення діти отримали подарунки. В свою чергу батьки подякували керівництву району, службам за увагу, підтримку та розуміння.