Прес-центр27 вересня 2018, 16:09

Відзначення Дня Усиновлення

27 вересня службою у справах дітей Троїцької райдержадміністрації було організовано святковий концерт, присвячений Дню усиновлення для родин усиновлювачів, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, опікунів та піклувальників, які волею долі стали однією родиною. Це свято людяності, милосердя та великодушності!

З теплими словами привітання до присутніх звернувся перший заступник голови Троїцької райдержадміністрації Олег Сліпець, який у своєму виступі підкреслив, що підтримка сімейних форм виховання залишається пріоритетним напрямком соціальної політики держави, області і району.

Також з вітаннями виступили начальник служби у справах дітей Наталія Мороз, Ольга Чернявська, помічник Народного депутата України Сергія Шахова, начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Суська, начальник відділу соціально-побутової та психологічної адаптації КУ «Центр з надання соціальних послуг» Троїцької селищної ради Валентина Гуртяк.

Усиновителів, опікунів та піклувальників було відзначено подяками та цінними подарунками від імені Народного депутата України Сергія Шахова та за фінансовою підтримкою політичної партії «Наш край».

Продовжились урочистості святковим концертом, який подарували артисти відділу культури, а також вихованці ДНЗ «Барвінок» та ДНЗ «Теремок».