Прес-центр10 травня 2019, 11:05

Відзначення Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня 2019 року біля Меморіалу загиблим воїнам по вул. Парковій відбувся урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 74-ї річниці вигнання нацистів з України, у якому взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, організацій, установ району, депутати районної, селищної та сільських рад, ветерани війни, військовослужбовці, громадськість.

У парку культури та відпочинку учасники художньої самодіяльності центрального будинку культури підготували для ветеранів та мешканців селища концертну програму.

Ми пам’ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями Об’єднані Нації. Не забуваємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться. Друга світова війна стала найбільш кривавою в історії людства. Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також усіх жертв.

Минають роки, все далі відходять грізні і важкі роки війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя.  Можливість мирно жити дісталась страшною ціною мільйонів життів. Тому прийдешні покоління мають завжди пам'ятати ратний подвиг ветеранів.