Прес-центр5 червня 2018, 16:06

Відбувся щорічний відкритий обласний фестиваль «Луганщина – це Україна»

В урочистостях прийняли участь: голова Троїцької райдержадміністрації Олександр Іванов,голова Троїцької районної ради Сергій Терещенко, перший заступник голови Троїцької райдержадміністрації Олег Сліпець та заступник голови Троїцької селищної ради Дмитро Жерліцин.

На Площі Перемоги було встановлено рекорд України: виконання хореографічної постановки "Слобожанська полька" 83 хореографічними колективами з усієї області, де також взяли участь танцювальні колективи з Троїцького району - "Зорецвіт" Троїцького центрального будинку культури (керівник - Олена Крівоклякіна) та "Журавлята" Покровського сільського будинку культури (керівник - Людмила Соломатіна).

У сквері біля Площі Перемоги відбулась виставка майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, де Троїцький район традиційно узяв участь. У концертній програмі взяли участь солісти Троїцького центрального будинку культури Марія Фролова та Микита Жила.

У фінальному гала-концерті приймала участь фіналістка вокального конкурсу-караоке культурно-мистецької акції "Український формат" Валерія Мамедова (керівник Дар`я Євстафьєва), за що отримала диплом та цінний приз.

Творча та організаційна група Троїцького району нагороджена дипломом Управління культури, національностей та релігій Луганської обласної державної адміністрації, Луганським обласним центром народної творчості за участь у щорічному відкритому обласному фестивалі "Луганщина - це Україна", патріотичне виховання молодого покоління та активну громадську позицію.

Фінансову підтримку троїчанам для участі у заході надав народний депутат України Сергій Шахов.