Прес-центр23 квітня 2018, 11:04

Відбувся районний фестиваль дитячої художної самодіяльності «Всі ми діти твої, Україно!»

20 квітня у районному Будинку культури відбувся районний фестиваль дитячої художної самодіяльності «Всі ми діти твої, Україно!».

На заході були присутні голова районної ради Сергій Терещенко та начальник відділу освіти Людмила Суська. У фестивалі взяло участь близько 180 учасників всіх загальноосвітніх шкіл Троїцького району, дитячих садків «Барвінок» та «Теремок», гуртків Будинку школяра.

Фестиваль дитячої художньої самодіяльності серед учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів - наймасовіший щорічний захід, основною метою якого є: виявлення і підтримка кращих вихованців, юних талантів, колективів; патріотичне виховання дітей та молоді засобами мистецтва; удосконалення системи науково-методичного та організаційного керівництва процесом дитячої та юнацької творчості, залучення митців, професійних виконавських колективів до творчої співпраці з обдарованими дітьми та підлітками, надання їм фахової допомоги; узагальнення, розповсюдження та популяризація кращого досвіду роботи з дитячими колективами та вихованцями тощо.

Особливістю цьогорічного заходу стала патріотична спрямованість художніх номерів з метою формування у дітей любові до рідного краю, любові до культурного спадку свого народу, виховання шанобливого ставлення до людини-трударя та результатів її праці, рідної землі, захисників Вітчизни, державної символіки, традицій держави.

Фестиваль проходив за підтримки Троїцької райдержадміністрації. Всі колективи та учасники заходу отримали грамоти та солодкі подарунки.