Прес-центр10 квітня 2020, 15:04

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

9 квітня 2020 року під головуванням в.о. голови Троїцької райдержадмінстрації Олега Сліпця відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На засіданні були розглянуті   питання: про пожежу в Троїцькому обласному будинку – інтернаті для людей похилого віку та інвалідів; про недопущення пожеж в природних екосистемах в пожежонебезпечний період 2020 року; щодо контролю за особами, які повернулись з-за кордону та перебувають на території Троїцького району; про утворення та діяльність контрольно-пропускних пунктів для обмеження поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), у разі встановлення на підвідомчій території карантинної зони; про забезпечення закладів медицини району необхідними засобами для запобігання виникнення та поширення на території Троїцького району гострої респіраторної хвороби COVID-19.

За результатами засідання були прийняті наступні рішення:

посилити заходи щодо карантинного контролю за громадянами, які повернулися з –за кордону (обов’язкова самоізоляція впродовж 14 днів);

визначені місця встановлення контрольно-пропускних пунктів, в разі встановлення карантинної зони, з метою запобігання переміщання осіб та транспортних засобів.

повести роботу щодо ремонту водонапірних башт, пристосуванню їх для забору води пожежними автомобілями, облаштування необхідної кількості пірсів, ремонту і заповненню пожежних водоймищ і гідрантів.