Прес-центр13 липня 2018, 12:07

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

13 липня 2018 року в Троїцькій районній державній адміністрації відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини під головуванням голови Олександра Іванова.

На порядок денний винесено чотири питання. Вперше, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2017 року № 268 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів» (зі змінами), на комісії було розглянуто питання з надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Членами комісії ретельно розглянуті питання щодо надання дозволу на придбання земельної ділянки на ім’я малолітнього; про надання дозволу на укладання договору земельної ділянки, яка належить малолітнім дітям; про надання висновку про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини.

Підготовлені матеріали, попередньо, детально вивчені спеціалістами служби у справах дітей, надані всі необхідні, згідно чинного законодавства, документи для їх розгляду, заслухані заявники, відповідачі та запрошені.

Узагальнюючи кожне питання, членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.