Прес-центр3 листопада 2017, 14:11

Відбулося святкування Дня працівника соціальної сфери

3 листопада 2017 року в залі засідання Троїцької райдержадміністрації відбувся урочистий захід з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Привітали зі святом та вручили Грамоти та Подяки працівникам соціальної сфери перший заступник голови Троїцької районної державної адміністрації Олег Сліпець і голова Троїцької районної ради Сергій Терещенко.

У першу неділю листопада країна вшановує працівників соціальної сфери. Щорічне святкування дати було встановлено відповідним Указом глави держави від 13 квітня 1999 року № 374/99. День працівника соціальної сфери України відзначають співробітники Пенсійного фонду, Міністерства праці та соціальної політики, Служби зайнятості, Фонду соціального страхування, а також фахівці інших установ і організацій, що належать до даного напрямку діяльності. Це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу і різні соціальні послуги тим, хто їх потребує. На жаль, для багатьох наших співвітчизників без такої допомоги життя стало б нестерпним. Для одиноких та безпомічних соціальний працівник стає чи не єдиною надією.

Урочистості продовжилися святковим концертом за участю художньої самодіяльності Троїцького районного Будинку культури.