Прес-центр11 травня 2018, 08:05

Відбулося святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

8 та 9 травня 2018 року біля меморіалу загиблим воїнам відбулися урочистості з нагоди 73-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та мітинг-реквієм до Дня пам’яті і примирення.

Вшанували пам'ять та привітали ветеранів голова райдержадміністрації Олександр Іванов, голова районної ради Сергій Терещенко, селищний голова Демид Палагно, представники територіальних громад, колективи організацій та установ району.

Пам'ять... Вона жива. Вона живе в старих світлинах, в пожовклих листах, в свіжих квітах на могилах загиблих солдат. Пам'ять живе в піснях про війну,  фільмах, які стали частиною нашого життя. Це живе дихання пам'яті ми відчуваємо повсякчас, а по особливому сьогодні, в день коли буяє весна, коли ми згадуємо, якою ціною дістався мир нашому народові.

Урочистості продовжилися святковим концертом за участю артистів Троїцького центрального будинку культури. Всі присутні поринули в атмосферу свята, наповненого мелодіями воєнних років. Пісні, що завжди супроводжували солдата в поході, на привалі, а іноді і в бою, і сьогодні не втрачають своєї ваги.