Прес-центр19 червня 2017, 09:06

Відбулося святкування Дня медичного працівника

16 червня 2017 року пройшло святкування Дня медичного працівника.

Привітали зі святом та вручили грамоти медичним працівникам, перший заступник голови Троїцької районної державної адміністрації Олег Сліпець, заступник голови Троїцької районної ради Олександр Мороз, секретар Троїцької селищної ради Валентина Мороз, голова районної ветеранської організації Валентин Свердлов.

З вітальним словом до медичних працівників району звернувся перший заступник голови Троїцької райдержадміністрації Олег Сліпець: «День медичного працівника – це справді всенародне свято. І вдень, і вночі, в мороз і в спеку ви завжди з людьми. Ваш професіоналізм, висока моральність, самопожертва і милосердя завжди цінується суспільством. Важка місія медиків була і залишається однією з наймилосердніших. У кожного мешканця району знайдеться чимало теплих слів подяки лікарям за готовність будь-якої хвилини прийти на допомогу».
Урочистості продовжилися святковим концертом за участю художніх колективів району. Маленькі і вже дорослі артисти доклали всіх зусиль, аби створити святковий настрій, композиції, які вони представили глядачам не залишили байдужими нікого.